welkom-bij-blanken-afbouw
Tekst boven slideshow

Welkom bij Blanken Afbouw

Uw partner in afbouw

Blanken Afbouw voor al uw wensen op het gebied van afbouw, stucwerk.
Wij kunnen alles voor u realiseren.

Blanken Afbouw logo
Blanken Afbouw
Buitengevels
Direct contact

Buitengevels

De eerste indruk is altijd het belangrijkst, toch? Zo geldt dat dus ook voor de buitenkant van uw huis. Voorbijgangers of gasten die bij u thuis komen zien als eerste de buitenmuren van uw huis. Heeft u last van scheuren in uw buitengevel? Ook dat lossen wij graag voor u door middel van stucen met een mooie afwerking. Blanken Afbouw pleistert eerst uw gevel en stukt hierna de buitenmuren zodat de buitenkant van uw huis er weer fris uitziet.

Het pleisterwerk buitenshuis

Wat binnen in het huis gedaan kan worden kan aan de buitenkant ook gebeuren. Een mooie en strakke gestuukte en gepleisterde gevel is voor ons altijd weer een leuke uitdaging. Wij gaan aan de slag en het gebeurt zoals u het graag wilt hebben.  Of dit nou een gladde muur of een muur met structuur moet zijn. Mede omdat de weersomstandigheden erg kunnen wisselen is het belangrijk dat het laten stucen van de muren op de juiste manier wordt gedaan. Schakel daarom altijd een erkende stukadoor in.

Wist u dat..?

Wist u dat het nieuwe stucwerk aan de buitengevel ook een perfecte gelegenheid is om de buitenmuur te voorzien van een isolatielaag? Ook hiervoor kunt u ons inzetten! Het isoleren van de muren brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u minder last van koude uitstraling van de muren en zorgt de isolatie voor minder geluidsoverlast van buitenaf. Nog een aantal voordelen aan buiten isolatiewerk zijn:

  • De isolatie bespaart veel energie
  • Gevelisolatie geeft de buitenmuur een mooi uiterlijk
  • Geïsoleerde muren verhogen zowel het woon als gebruikscomfort
  • Bouwtechnisch gaat uw woning er op vooruit

Meer informatie hierover vindt u onder het kopje gevelisolatie.

Blanken Afbouw B.V.

Wilt u uw huis vanaf buiten weer laten stralen en de buitengevels laten stuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Direct contact opnemen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Blanken Afbouw logo
Blanken Afbouw

Copyright © 1990 - 2024 Blanken Afbouw | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl